м. Київ, вул. Пшенична, 4

Електроди для кольорових металів

У зварюванні важливо дотримуватися безліч правил. Мати під рукою сучасне обладнання недостатньо для хорошого майстра, так як використання невідповідних матеріалів може відбитися на якості шва і функціональності металевого виробу в цілому. Електроди для кольорових металів, аустенітних сталей і чавуну розрізняються не тільки за призначенням, але і за структурою. У складі електрода є стрижень і покриття. Матеріали без покриття називають дротом - його Ви можете знайти на нашому сайті. Також наша компанія займається реалізацією вузькопрофільного зварювального обладнання та електродів для кольорових металів.

Електроди для кольорових металівБагато років "Київ-Атом" представляє на ринку України продукцію провідних виробників зварювальних матеріалів по всьому світу. До нас звертаються підприємства з машинобудування, металургії, а також будівельні компанії. Щоб отримувати регулярні поставки електродів для обробки кольорових металів, чавуну і наплавлення різноманітних сталей, наші клієнти укладають тривалу співпрацю. Перевагою роботи з нами є своєчасна доставка оптових замовлень по всіх містах України, а також привабливі ціни на всі представлені товари. Щоб дізнатися вартість електрода для кольорового металу, телефонуйте за вказаним на сайті номером телефону - наш менеджер відповість на всі Ваші запитання.

Кожен вид металу необхідно обробляти за допомогою відповідних матеріалів. Сварка здійснюється під впливом електричного струму, тому в процесі роботи виріб вступає в хімічну реакцію. Електроди для кольорових металів володіють унікальним покриттям, яке забезпечує алюмінію, міді і нікелю освіту рівного і довговічного шва. Ознайомитися з різноманітністю зварювальних матеріалів Ви можете на нашому офіційному сайті.

Для зручності наших клієнтів співробітники компанії розбили всі товари на рубрики за призначенням матеріалів. Також, крім електродів для роботи з кольоровими металами, в нашому асортименті присутні матеріали для роботи з м'якими металами, залізом і чавуном. На сторінці кожного виробу викладена повна технічна інформація, а також способи застосування того чи іншого електрода. Здійснити замовлення оптом Ви можете за вказаним номером телефону.