м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Електрод зварювальний купити оптом

Електрод зварювальний купити оптомКомпанія «Київ-Атом» співпрацює з найбільшими виробниками зварювального устаткування і матеріалів і займається реалізацією їх продукції, а також представляє власну торгову марку. На кожному етапі виробництва проводиться повний контроль якості. Серед клієнтів нашої компанії будівельні організації, заводи машинобудування і фабрики, які можуть купити зварювальний електрод оптом. З обладнання популярним товаром є портативні джерела живлення для ручного зварювання з дворічною гарантією.

Всі бажаючі електрод зварювальний купити оптом мають загальне кончина про різноманітність матеріалу і його призначення. Металеві і неметалеві стрижні, які також називають зварювальними електродами, купити оптом вигідніше і практичніше, ніж в роздріб. Якщо неметалеві відносяться виключно до плавиться, як вольфрамові, ітрірованние і лантановані електроди, то другі можуть плавиться. До них відносять вкриті: сталеві, мідні, алюмінієві; і непокриті. У нас оптом купити можна зварювальні електроди, керуючись їх призначенням. Наприклад, для зварювання високолегованої сталі і теплостійких сталей матеріали відрізняються позначеними буквами У і Т відповідно. Буква Н також позначає електроди для наплавки поверхневих шарів.

У кожного електрода є своє покриття, товщину і тип якого необхідно враховувати перед покупкою, рівно як і тип допустимого положення зварювання. Читайте на сайті корисні поради щодо вибору матеріалів, щоб електрод зварювальний купити оптом.

Ми вказали виробників і розмістили інформацію про наданий товар, куди входить крім зварювальних електродів дріт. Купіть оптом наш товар і самі переконаєтеся в якості матеріалу та оперативності обслуговування.