м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Чавунні електроди для зварювання

На сьогоднішній день в Україні активно розвивається металургія. Для роботи з металами потрібно не тільки висококласне обладнання, а й якісні чавунні електроди для зварювання. Ці вироби покликані проводити струм до виробу. Внаслідок впливу високої температури і електрики на місці шва відбувається хімічна реакція за участю речовин в складі електрода. У зварюванні чавунних, залізних, алюмінієвих та інших виробів використовують матеріали з різним складом.

Чавунні електроди для зварюванняЄдиної класифікації електродів не існує, але на нашому сайті необхідне обладнання та зварювальні матеріали можна знайти по призначенню. Також електроди ділять на неметалеві і металеві, і плавляться та не плавляться. Електроди з чавунним покриттям використовують для зварювання виробів того ж складу. Так як даний матеріал може окислюватися і потріскатися в процесі роботи, необхідно також ретельно слідувати інструкції по технології зварювання. Чавунний електрод в асортименті «Київ-Атом" доступний в двох варіантах. Залежно від типу роботи з металом, слід вибрати ту чи іншу модель матеріалу. Для Вашої зручності наші співробітники виклали повну інформацію, яка стосується не тільки технічних характеристик зварювальних матеріалів, а й технології роботи з ними.

Щоб придбати якісні чавунні електроди для зварювання, телефонуйте за номером, який вказаний на нашому офіційному сайті. Ми гарантуємо, що своєчасно доставимо Ваше замовлення. Вся продукція в каталозі "Київ-Атом" сертифікована і перевірена багатьма компаніями в сферах будівництва та металургії.

Чавунний електрод в зварюванні має плавиться покриттям. У разі неправильної роботи з ним матеріал може утворити оксид або білий шар крихкого чавуну. Пропонуємо Вам ознайомитися з повною інформацією, яка стосується не тільки обладнання, а й матеріалів для обробки металів.