м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Електроди ЕА 395

Зварювальний процес неможливо здійснити без використання електродів (ЕА 395). Вони є провідником електричного струму і мають досить широке використання. Всі хто на власному досвіді стикалися із здійсненням зварювання будь-яких виробів знають, що саме від якості і технічних характеристик обраного електрода (ЕА 395) буде залежати отриманий результат. Щоб він володів сильними характеристиками і довгий час не втрачав своїх цінних властивостей потрібно використовувати для зварювання тільки перевіреної якості матеріал. Тоді отриманим результатом Ви будете завжди виправдовувати свої очікування.

Електроди ЕА 395Електроди ЕА 395 використовуються для зварювання конструкцій із сталей, які мають підвищену міцність. Всі їх особливі властивості і технічні характеристики відповідають встановленим стандартам. Сварка з їх участю здійснюється на короткій довжині дуги. Обговорити всі переваги їх використання Ви зможете з нашим професійним фахівцем під час безкоштовної з ним консультації.

Якщо Ви хочете купити електроди ЕА 395, тоді пропонуємо Вам зробити це з нашою кваліфікованою допомогою. Компанія «Київ-Атом» із задоволенням запропонує Вам свою співпрацю. Вибирайте нашу компанію, якщо хочете бути впевнені в якості вибраного матеріалу.

Електродам ЕА 395 віддають перевагу багато покупців, які неодноразово змогли переконатися у вигідності і зручності їх використання.

Електрод ЕА 395 виготовляється з використанням високоякісної сировини на сучасному обладнанні. Тому він демонструє такі високі і цінні характеристики. Звертайтеся до нас за професійною допомогою, щоб зробити успішну покупку.