м. Київ, вул. Пшенична, 4

Електроди жаростійкі

Напервне, всі майстри зварювання знають про важливість відповідності матеріалів та обладнання. Так як металеві вироби і деталі механізмів подаються електричного впливу, поверхня металу може вступати в реакцію з електродом. Жаростійкі сталі і їх сплави повинні бути оброблені за допомогою матеріалів певної марки. В іншому випадку шов може виявитися ненадійним, а краю матеріалу окислюватися.

Електроди жаростійкіЕлектроди жаростійкі володіють унікальною структурою. Ті зварювальні матеріали, які не мають покриття, називаються дротом. Покриття електрода зазвичай складається з металевого сплаву, який повинен вступити в реакцію з матеріалом і закріпити рівний і довговічний шов на місці зварювання. У нашому асортименті є безліч марок електродів для жаростійких сплавів металів, а також чавуну, кольорових металів і різних сталей. Пропонуємо Вам ознайомитися з каталогом зварювальних товарів на офіційному сайті копанні "Київ-Атом".

Ми співпрацюємо з виробниками зварювальних матеріалів, які показали високу якість свого виробництва по всьому світу. Завдяки багаторічній роботі на світовому ринку ми не тільки змогли розширити асортимент компанії, але також і домогтися доступності жаростійких і низьколегованих сталей. Також в нашому каталозі можна знайти сучасне обладнання для ручного дугового зварювання. Вся представлена ​​нами продукція має сертифікати якості, а асортимент компанії продовжує розширюватися.

Якщо Ваше підприємство широко застосовує в роботі електроди жаростійкі, Вас може зацікавити вигідна співпраця з офіційним представником виробників зварювальних матеріалів. Ми завжди маємо запаси електродів на складах і здійснюємо доставку своєчасно.

Телефонуйте нам за номером телефону, який вказаний на нашому офіційному сайті. Співробітники "Київ-Атом" виклали на нашому сайті також повну технічну інформацію, яка стосується електродів для зварювання - жаростійких, низьколегованих сталей, сплавів металів. Вибирайте відповідні матеріали і замовляйте їх по телефону.