м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Е 347

Е 347На сьогоднішній день завдяки різноманітності матеріалів для роботи з металами ми можемо не тільки регулювати фізичні риси металевих виробів, але також ремонтувати і активно використовувати їх в механізмах за допомогою ручного зварювання. Електроди моделі Е 347 підходять саме для цього виду робіт, який не втрачає своєї актуальності.

Електрод являє собою дріт, покриту тонким шаром певного матеріалу. Залежно від матеріалу, який буде піддаватися зварюванні, змінюється і покриття. Воно може мати один або кілька шарів і складатися з різних матеріалів. Це відіграє важливу роль в роботі, так як процес зварювання відбувається при використанні постійного або змінного струму. Реакція, яка відбувається під час роботи над швом, сприяє більш міцної фіксації металевих частин вироби. Модель Е 347 має свої переваги і недоліки, але найголовніше - що вона використовується при більш мобільною і швидкої у виконанні ручного дугового зварювання. Вона широко застосовується при роботі в труднодоступних місцях, тому виконується у всіх положеннях.

Також серед переваг Е 347 можна виділити відносну дешевизну електродів. Це, однак не впливає на якість виготовлення матеріалу. Наші партнери, які виробляють електроди і зварювальні матеріали, ретельно стежать за якістю кожної випущеної партії, так як від цього залежить результат роботи. Модель Е 347 є однією з найпоширеніших видів електродів, які Ви можете замовити з доставкою в будь-якій кількості.

Щоб купити матеріали в необхідному обсязі, зв'яжіться з нами по телефону і уточніть вартість замовлення. Ми доставимо Е 347 в Ваше місто за максимально короткий термін.

На офіційному сайті нашої компанії доступна інформація про всі зварювальних матеріалів, які можна замовити у нас. Пропонуємо Вам ознайомитися з технічними характеристиками електродів Е 347, щоб максимально якісно виконувати роботу.