м. Київ, вул. Пшенична, 4

Електроди для жаростійкої сталі

Компанія "Київ-Атом" пропонує виробникам металевих виробів і організаціям по обробці металів продукцію провідних виробників матеріалів для зварювання і наплавлення. У нашому асортименті можна знайти обладнання та матеріали для роботи з будь-яким виробом - електроди для жаростійкої стали, для наплавлення чавуну, теплостійких і вуглецевих сплавів.

Електроди для жаростійкої сталіЩоб надати своїм клієнтам вибір серед високоякісної продукції, ми напряму співпрацюємо з надійними виробниками в Україні та за кордоном. Таким чином, в каталог нашої компанії потрапляють вироби, які мають сертифікати якості, а їх вартість не виділяється серед цін на ринку. Електрод для жаростійкої стали має специфічну будову і хімічний склад, який вивчений нашими співробітниками ще до прийняття вироби в асортимент. Так як електрод складається не тільки з стрижня, але також і з покриття, при виборі необхідного зварювального матеріалу необхідно приділяти увагу і цьому чиннику.

Якщо Ваша компанія займається виготовленням металевих деталей механізмів, які повинні бути стійкими до корозії, ймовірно, ви працюєте з жаростійкими сталями. Електроди для них існують в нашому асортименті чотирьох типів. Пропонуємо Вам ознайомитися не тільки з технічними характеристиками і параметрами виробів, але також і з технікою роботи з ними, так як неправильна зварювання може привести до небажаним хімічним реакціям на місці шва. Сталь може не тільки окислюватися, а й деформуватися, що значно ускладнює роботу з виробом. Наші менеджери детально виклали порожнисту інформацію, яка стосується не тільки електродів для жаростійкої стали, але і інших матеріалів. Також звертаємо Вашу увагу на широкий вибір серед дроту від найнадійніших виробників світу.

На нашому сайті всі матеріали розподілені по призначенню для зручності клієнтів. Ви можете швидко відкрити каталог матеріалів, куди входять і електроди для жаростійкої стали. Вся продукція вироблена відповідно до норм якості та є доступною в оптових обсягах. Щоб здійснити разове замовлення або домовитися про співпрацю, телефонуйте нам про номером, який вказаний на екрані.

"Київ-Атом" є офіційним представником кількох виробників електроди для роботи з жаростійкими сталями, чавуном, кольоровими металами та іншими матеріалами. Ви можете ознайомитися також з характеристиками доступного обладнання на нашому сайті.