м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Вольфрамовий електрод для аргонової зварки ціна

Вольфрамовий електрод для аргонової зварки цінаВольфрамовий електрод для аргонової зварки (ціна) є невід'ємною частиною такого серйозного процесу, як зварювання, під назвою "аргонодугове". Будь-який зварювальник знає, щоб вийшов рівний шов після зварювання, потрібно застосовувати вольфрам. Коли застосовується цей твердий метал, шов буде не тільки гладеньким, а ще й міцним.

Підбираючи витратний матеріал для свого цеху, Ви напевно придивляєтесь собі компанію, де б вигідно закуповувати вольфрамовий електрод для аргонодугового зварювання, ціна на нього щоб була набагато дешевше, ніж у інших компаній. У компанії "Київ-Атом" дійсно привабливі ціни за один пруток.

Вольфрамовий електрод для аргонової зварки (ціна) - це стрижень, яка не плавитися, він виготовлений з тугоплавкого роду металу, який називається вольфрам. Цей метал дає можливість отримати відмінний шов, що дуже важливо при сплавці декоративного виробу. Якщо Ви виготовляєте тонкостінні декоративні премети і деталі з металу, то робота з прутами і електродами з вольфраму буде в самий раз. Навіть найдосвідченіші фахівці Вам порадять саме такий матеріал для сплавки швів.

Використовуючи вольфрамовий електрод для аргонової зварки (ціна), Ви гарантовано отримаєте тонкі шви, без будь-яких дефектних смуг і шкоди листової заготовки. Шви за допомогою цього металу можуть здійснюватися і без присадочної роботи, а просто самими розплавленими крайками.

Якщо Ви використовували вольфрамовий електрод для аргонової зварки (ціна), то зачистка шва від шлаків Вам не буде потрібна. Крім того, сам шов виконати технічно не складе для Вас особливої ​​напруги. Електроди високої якості купити можна в компанії "Київ-Атом". Ми регулярно перевіряємо нашу продукцію на дотримання стандартів виготовлення.

Хочете, ми привеземо Вам вольфрамовий електрод для аргонової зварки (ціна) в потрібній кількості, прямо Вам в цех або склад? Вам потрібно всього лише повідомити кількість та адреса для доставки.