м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Електроди МР ціна

Електроди МР цінаВ Україні працює безліч машинобудівних заводів. Хоч про це знає і не так багато людей, але саме в Україні відбуваються сотні відправок металургійних виробів за кордон. Електроди МР, ціна яких залежить багато в чому від виробника, використовуються в споювання і варінні деталей виробів з низьковуглецевих сталей. Такі сплави не тільки тендітні, але також вони легко вступають в реакцію при впливі електричного струму. З цієї причини на підприємствах, які виготовляють подібні пристрої, активно використовуються електроди МР, АНО і УОНІ. Ціни на швидко витрачаються матеріали можуть впливати на вартість виробів, тому наше підприємство поставляє корпоративним клієнтам необхідні дроту і електроди українського виробництва.

Завдяки сучасним технологіям ми можемо відстежувати якість виробництва зварювальних матеріалів і поставляти виключно якісні вироби. Ціни на електроди моделі МР при цьому не високі, що дозволяє здійснювати замовлення оптом. Серед наших клієнтів є як великі підприємства, так і приватні фірми по ремонту металевих виробів, для яких вартість матеріалів має велике значення.

Якщо Ви відносите свою компанію до списку невеликих виробників напилків, робочих інструментів або хірургічних інструментів, рекомендуємо звернути увагу на наш широкий асортимент електродів марки МР за вигідними цінами. Ми надамо своєчасну доставку і уточнимо вартість покупки. На складах «Київ-Атом» завжди в наявності запаси зварювальних матеріалів.

Телефонуйте нам за телефоном, який вказаний на офіційному сайті постачальника, щоб зробити замовлення будь-якого обсягу на електроди МР, ціна яких приємно здивує. Не обов'язково чекати міжнародної доставки з-за кордону, щоб користуватися якісними матеріалами для зварювання.

У каталозі нашої компанії Ви також можете знайти дріт і спеціальне обладнання для ручної варіння. Зверніть увагу на детальну інформацію про всі моделі електродів, в тому числі і МР. Ціни на всю продукцію уточнюйте по телефону.