м. Київ, вул. Пшенична, 4

Е 6013 електроди

Е 6013 електродиНе дивлячись на популяризацію спеціалізованого обладнання в машинобудуванні, ручне зварювання все ще актуальна. Е 6013 електроди відносяться до матеріалу, які використовуються виключно при ручного дугового варінні. Крім того, що для хорошого результату необхідно зварювальний станція, покриття дроту повинно відповідати матеріалу, який піддається обробці. На офіційному сайті нашої компанії представлені різні види дроту і електродів, в тому числі і Е 6013. Тут Ви можете дізнатися більше про технічні характеристики наших матеріалів і переваги використання того чи іншого продукту.

Якщо Ви працюєте з електродами АНО 21, Е 6013 стане гідною заміною. Цю модель зварювальних матеріалів прийнято вважати більш сучасною альтернативою АНО. Її використовують в роботі з вуглецевими і низьколегованими сталями. Найприємніше, що за допомогою даної моделі можна варити в будь-якому положенні, а також працювати зі змінним і постійним струмом.

Всі доступні в нашому каталозі маркуємо від виробника. Зі списком наших постачальників Ви можете ознайомитися на офіційному сайті компанії. Пропонуємо Вам ознайомитися з особливостями будови електродів марки Е 6013 і зв'язатися з нами, щоб купити матеріали.

Не відкладайте замовлення зварювальних матеріалів на потім. У Вас є вибір - шукати надійного виробника, який буде займатися доставкою замовлень по всій Україні і запропонує нормальну ціну, або співпрацювати з нашою компанією, яка об'єднала всі кращі зварювальні матеріали, в тому числі і Е 6013 електроди, на своїх складах і поставляє замовлення по оптовою ціною.

Щоб зв'язатися з нами, телефонуйте за номером, який вказаний на офіційному сайті підприємства. Також у Вас є можливість отримати безкоштовну консультацію, щоб вибрати саме ті матеріали, які найбільше підійдуть для вашої роботи. Вибирайте електроди від надійних виробників - звертайтеся до нас за допомогою у виборі матеріалів для роботи над вуглецевими сталями. Вибирайте вдосконалену модель електродів Е 6013.