м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Чавунні електроди ціна

Наша компанія займається продажем зварювальних матеріалів і устаткування на території України. Так як металургія вимагає високоякісних матеріалів, ми пропонуємо продукцію не тільки вітчизняних, а й зарубіжних виробників. У нашому асортименті можна знайти дріт, неметалеві і металеві, наприклад, чавунні електроди, ціна яких помірна для українських компаній.

Чавунні електроди цінаУ виборі продукції в асортимент "Київ-Атом" наші кваліфіковані співробітники керувалися цілою низкою принципів. Висока якість і сертифікація виробів перевірених виробників повинні бути бездоганними. Ціна матеріалів, чавунних електродів, дроту і джерел живлення для ручного дугового зварювання повинні відповідати можливостям вітчизняного виробництва. Також важливим є доступність матеріалів для роботи з різними металами. З цієї причини ми розділили всі товари на офіційному сайті нашої компанії за призначенням. Щоб довідатися про ціни на чавунний електрод потрібно зв'язатися з менеджером "Київ-Атом". Це обумовлено тим, що виробники регулярно вдосконалюють процес виготовлення зварювальних матеріалів, що впливає на їх вартість. Також варто враховувати, що різні за складом моделі чавунних електродів також відрізняються за ціною.

На нашому офіційному сайті можна ознайомитися з технічними характеристиками і складом продукції. Співробітники "Київ-Атом" вказали також техніку роботи з кожним з електродів, щоб уникнути вигоряння вуглецю в складі металу при неправильній обробці вироби. Рекомендуємо звернути увагу на відмінності складу і властивостей матеріалів для роботи з одними і тими ж матеріалами. Наприклад, в нашому асортименті представлені в двох варіантах чавунні електроди, ціна яких залежить від виробника і особливостей виробів.

Ви можете зателефонувати нам за вказаним номером, щоб дізнатися більше про доставку замовлень по території України. Ціни на електроди, в тому числі і чавунні Вам розповість наш менеджер.