м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Електрод ОЗЛ

Електрод ОЗЛЗварювальні роботи є дуже важливою складовою частиною багатьох промислових галузей. Виготовлення певних металевих деталей і конструкцій вимагає високої кваліфікації зварника, а також наявності хорошого устаткування і витратних матеріалів в достатній кількості. Багато підприємств, одним з важливих процесів у виробничому цеху яких є з'єднання металевих деталей, набувають електрод ОЗЛ оптом.

Такий електрод як ОЗЛ вважається досить затребуваним витратним матеріалом для зварювання в Україні. Використовуються такі електроди для зварювання хромистих, жаростійких, високолегованих сталей. Вартість електродів ОЗЛ невисока. Особливо привабливі розцінки на даний тип зварювальних витратних матеріалів буде, якщо купувати таку продукцію оптом в фірмі з лояльною ціновою політикою. Замовити потрібну кількість електродів ОЗЛ можна в компанії «Київ-Атом». Ми пропонуємо нашим клієнтам найбільш оптимальне співвідношення доступних цін і відмінної якості витратних матеріалів для наплавлення і зварювання. Завдяки цьому багато підприємств стають нашими постійними замовниками, з якими у нас стабільні взаємовигідні відносини.

Якщо Вам знадобився електрод ОЗЛ, то найбільш вигідно придбання такого матеріалу Ви зможете здійснити, звернувшись в підприємство «Київ-Атом». Телефонуйте!

Ознайомитися з характеристиками електродів ОЗЛ Ви можете на сторінках нашого сайту. Також відповіді на будь-які Ваші запитання зможуть Вам дати наші фахівці в телефонному режимі.