м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Вуглецеві електроди

Вуглецеві електродиЯкщо Вам потрібні вуглецеві електроди, то купити їх можна у спеціалізованих підприємств і компаній-постачальників, готових запропонувати товари від провідних виробників. І наша компанія є одним з таких варіантів, адже у нас Ви можете отримати товари від кількох передових виробників з всесвітньо відомим ім'ям, і при цьому наші ціни мають мінімальну націнку в порівнянні з конкурентами.

На відміну від деяких інших видів, електроди вуглецеві вимагають правильного використання і підбору до металів, адже в іншому випадку, отриманий шов може кристалізуватися і бути крихким. А так, як ми можемо запропонувати Вам ще кілька марок електродів вуглецевих, то Ви зможете підібрати кращий варіант виходячи з наявного металу і Вашого обладнання.

Якщо Ви вибираєте вуглецеві електроди, то АНО-21 може бути відмінним рішенням, адже саме вони значно полегшують процес зварювання, і при цьому можуть використовуватися навіть при зварюванні невеликих трансформаторів. Тому такі товари користуються значною популярністю серед наших клієнтів, і закуповуються в першу чергу.

Ми пропонуємо купити електрод вуглецевий як для приватних покупців, так і для представників приватних фірм, які можуть відразу отримати комплексне замовлення на кілька позицій або безліч товарів.

Наш асортимент не обмежений тільки вуглецевими електродами, так як ми пропонуємо ще й товари для роботи з іншими металами. Тому Ви без зусиль зможете підібрати для себе відповідний товар, навіть якщо вони відсутні у більшості інших постачальників.