м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Якими електродами варити чавун

Якими електродами варити чавунУкраїнський виробник матеріалів для зварювання радий представити своїм численним клієнтам великий вибір дроту і електродів. Перш, ніж здійснювати оптові замовлення для свого виробництва, необхідно розібратися, якими електродами варити чавун, кольорові метали, теплотривкі стали і інші матеріали. Незважаючи на широкий розвиток металургії в Україні, виробництво «Київ-Атом» може задовольнити потреби корпоративних клієнтів практично у всіх напрямках. На нашому офіційному сайті Ви можете дізнатися, яким електродів найкраще варити чавун і чим відрізняється дріт від електрода. Пропонуємо Вам ознайомитися з довідковими матеріалами.

Завдяки зручному меню наші клієнти швидко знаходять інформацію про необхідні виробах для зварювання. Таким чином Ви першими дізнаєтесь про новинки виробництва і зміни в компанії. За номером, який вказаний на сайті, можна отримати якісну консультацію, яка допоможе вибрати електроди. Щоб варити чавун, вуглецеві сталі і кольорові метали, потрібно грамотно підбирати обладнання. Тому також в нашому асортименті доступні джерела живлення \ для зварювальної дуги. З її допомогою можна виконувати тонку роботу без допомоги роботизованих систем. Пайка і варіння на портативному джерелі живлення залишає акуратні шви і якісний припій. Зміна м'якого і жорсткого режиму дозволяє варити стали і чавун. Якими електродами користуватися при роботі з цим обладнанням, докладно описано в інструкції до техніки.

Звертаємо Вашу увагу на наявність декількох різних форматів матеріалів для зварювання. В асортименті представлені електроди моделей ЦЧ-4 і МНЧ-2, а також дріт ПАНЧ-11 і МНЖ КТ 5-1-0,2-0,2. Якщо Ви не можете вибрати, якими електродами варити чавун на Вашому виробництві, рекомендуємо ближче ознайомитися з характеристиками всіх матеріалів. Наші співробітники надали всю важливу інформацію на офіційному сайті компанії.

Здійснюйте замовлення в будь-якій кількості по телефону і отримаєте доставку в будь-яке місто України. Щоб варити вироби з чавуну електродами, які НЕ будуть розсипатися при роботі, не обов'язково купувати дорогі матеріали закордоном - ми співпрацюємо з провідними світовими виробниками і готові надати Вам матеріали за доступною вартості.