м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Електроди для зварювання кольорових металів

Всі майстри знають, що електроди для зварювання кольорових металів існують різних марок, так як вони застосовуються в різних типах обробки металевих виробів. Для того, щоб зробити правильний вибір, слід керуватися хімічним складом покриття.

Електроди для зварювання кольорових металівНаша компанія займається реалізацією на ринку України різноманітних зварювальних матеріалів і устаткування від найкращих виробників світу. Завдяки нашій багаторічній співпраці «Київ-Атом" може запропонувати покупцям перевірені електроди для зварювання чавуну, кольорових металів і різних сталей. Вартість матеріалів регулярно змінюється, так як ми продовжуємо розширювати наш асортимент, але довідатися про ціни на цікаві для Вас зварювальні матеріали Ви завжди можете по телефону, який вказаний на сайті. Рекомендуємо також ближче ознайомитися з технічною інформацією, яка стосується електродів для зварювання кольорових металів - ми вказали найважливіші пункти, які грають ключі ую роль у виборі зварювальних матеріалів.

Послугами нашої компанії регулярно користуються фірми по машинобудуванню, а також будівельні компанії. Для них особливо важливо своєчасно отримати замовлення і надати споживачеві надійний продукт їхньої роботи. Так як вся продукція в асортименті нашої компанії, в тому числі і електроди для зварювання кольорових металів, мають сертифікати якості, «Київ-Атом" здатний задовольнити потреби всіх клієнтів. Дізнавайтеся більше про постійну співпрацю з нами по телефону.

Для Вашої зручності наші співробітники розбили каталог товарів за призначенням. Таким чином Ви можете порівняти електроди для процесу зварювання кольорових металів і інших матеріалів з дротом різних марок. На офіційному сайті компанії викладена повна інформація про технічні характеристики матеріалів, а також правила роботи з ними. Якщо Вас цікавить покупка якісних електродів для зварювання кольорових металів, ми чекаємо на Ваш телефонний дзвінок.