м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Наплавочні електроди Т 590

Наплавочні електроди Т 590На ринку представлена величезна класифікація електродів, які відрізняються своїми технічними характеристиками, хімічним складом, механічними властивостями і метою застосування. Тому щоб не помилитися з вибором, потрібно серйозно до нього підійти. Хочемо звернути Вашу увагу на наплавочні електроди Т 590. Вони широко використовуються для наплавлення деталей зі сталі і чавуну, які швидко зношуються.
Перед тим як використовувати наплавочний електрод Т 590, рекомендуємо добре ознайомитися з усіма його характеристиками. Це дозволить Вам застосовувати його за призначенням і уникнути багатьох помилок в роботі з ним. Не варто наплавляти на сталь більше ніж два шари, а по чавуну більше одного шару, так Ви зможете уникнути викришування.
Якщо Вам раніше не доводилося працювати з наплавочними електродами Т 590, то краще під час їх купівлі скористатися кваліфікованою консультацією фахівця. Він докладно розповість про те, як правильно їх використовувати, яких правил дотримуватися і що робити, щоб готовий результат володів найвищою якістю.

Якщо Вас цікавлять наплавочні електроди Т 590, які відповідають стандартам і мають високу якість, тоді Вам знадобляться послуги нашої компанії «Київ-Атом».


Наша продукція, в тому числі і наплавочні Т 590 електроди виготовляються на провідних підприємствах з високоякісної сировини і на сучасному обладнанні. Тому ми можемо стверджувати, що пропонована нами продукція володіє найвищими показниками якості.
Дізнатися більше про наплавлювальні електроди Т 590 Вам допоможе наш професійний фахівець. На його підтримку Ви завжди можете розраховувати.