м. Київ, вул. Пшенична, 4

Електроди для зварювання кольорових металів оптом

Алюміній, мідь, нікель і подібні до них сплави відносяться до кольорових металів. Електроди для їх зварювання оптом у нашій компанії часто замовляють підприємства зі сфери металургії, а також будівельні компанії. Так як саме "Київ-Атом" є офіційним представникам відразу декількох провідних виробників зварювальних матеріалів на ринку України, наші співробітники приділяють багато уваги розширенню асортименту, доступності товарів, а також їх якості. Вся продукція в нашому каталозі має сертифікати якості, тому замовляти на постійній основі електроди для зварювання кольорових металів оптом у нас вигідно. Щоб домовитися про співпрацю, потрібно лише зв'язатися з співробітниками нашої компанії за вказаним номером телефону.

Електроди для зварювання кольорових металів оптомКрім якісних матеріалів, дуже важливо дотримуватися правила зварювання під час роботи з кольоровими металами. Наприклад, алюміній володіє плівкою на поверхні матеріалу, яка повинна бути видалена перед початком зварювання. Ви можете замовити у нас оптом електроди арки ОЗА для зварювання кольорових металів ручним методом. Для міді ми рекомендуємо застосовувати марку АНЦ / ОЗМ і ОЗБ і нижнє положення зварювання, а для нікелю ОЗЛ. Такі заходи обумовлені хімічним складом металів. Так як під впливом електричного струму вони можуть вступати в реакцію з іншими речовинами, важливо вибирати відповідні зварювальні матеріали - електроди і дроту. Оптом для зварювання кольорових металів їх замовляють машинобудівні заводи і будівельні компанії. Так як наші клієнти часто мають справу з різними типами сталей і металів, ми розбили наш асортимент матеріалів за призначенням.

Ви можете ознайомитися на нашому офіційному сайті з технічними характеристиками і технікою роботи з різноманітними матеріалами, в список яких входить дріт і електроди для зварювання кольорових металів. Оптом їх можна замовити у нас по телефону, який вказаний на екрані. Ми здійснюємо доставку по всіх містах України і завжди маємо достатні обсяги виробів на складі, щоб доставити з Вам своєчасно.

Чекаємо Вашого дзвінка щодо цін на електроди для зварювання кольорових, легованих металів і чавуну. Оптом можна замовити будь-який з представлених на сайті товарів.