м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Електроди для вуглецевих і низьколегованих сталей

Електроди для вуглецевих і низьколегованих сталей володіють унікальним хімічним складом і структурою. Дані вироби використовуються в зварюванні та наплавленні металів, які мають високий відсоток алюмінію, кремнію і марганцю в своєму складі. Це додає матеріалу гнучкість, але також при роботі з низьколегованими і вуглецевими сталями необхідно застосовувати електроди певної марки. В іншому випадку шов може виявитися нерівним, а матеріал окислюватися і стати непридатним для подальшого використання.

Електроди для вуглецевих і низьколегованих сталейНаша компанія "Київ-Атом" робить можливим в Україні використовувати якісні зварювальні матеріали по доречною вартості. Нашими послугами на постійній основі користуються будівельні компанії, підприємства в сфері металургії і фірми по машинобудуванню. Щоб наші клієнти могли легко знайти для вуглецевих і низьколегованих сталей потрібні електроди, ми розбили асортимент компанії за призначенням. Таким чином Ви маєте швидкий доступ до інформації, яка стосується також зварювальних матеріалів для обробки чавуну, кольорових металів, а також висококласного обладнання - джерел живлення для ручного зварювання.

У каталозі "Київ-Атом" представлено кілька різних марок електродів для роботи з вуглецевими і низьколегованими сталями. Це обумовлено специфікою різноманітних операцій, які можна проводити в процесі зварювання. Щоб клієнт зміг зробити правильний вибір, наші кваліфіковані співробітники виклали повну інформацію, яка стосується кожної марки.

Якщо Вас цікавлять тільки якісні електроди для вуглецевих і низьколегованих сталей, рекомендуємо ознайомитися з нашим асортиментом. Наша компанія співпрацює з провідними виробниками, тому завжди має запас виробів на складі за вигідною вартості. Також ми можемо гарантувати Вам високу якість дроту, обладнання та електродів для зварювання. Телефонуйте нам за телефоном, щоб здійснити замовлення.

Також у Вас є можливість встановити постійне співробітництво з "Київ-Атом", щоб отримувати оптом необхідні електроди для роботи з низьколегованими і вуглецевими сталями. Вартість і умови співпраці також можна дізнатися за телефоном у нашого менеджера в будь-який день.