м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Купити чавунні електроди

Завдяки зварювальних матеріалів, які реалізує ТОВ "Київ-Атом", десятки українських виробництв можуть надати масовому споживачу якісно сплавлені металеві вироби. В асортименті нашої компанії у Вас є можливість купити чавунні електроди, дріт і зварювальне обладнання світових виробників зарубіжжя і України. Нашими послугами активно користуються будівельні компанії, заводи і фабрики. Так як вся сертифікована продукція в каталозі нашої компанії проходить перевірку якості, наші клієнти завжди впевнені в надійності куплених матеріалів.

Купити чавунні електродиЧавун є сплавом заліза. У складі матеріалу спостерігається високий відсоток вуглецю, що впливає на процес зварювання, для якого необхідно купити чавунний електрод. Вони покликані підводити електричний струм до місця зварювання. Виріб складається з стрижня, покриття і контактного торця. У даній сфері не існує єдиної класифікації електродів, в тому числі і чавунних, купити які у нас можна за прийнятною ціною. Їх поділяють по призначенню і різноманітні параметрами, як, наприклад, товщині і типу покриття, механічними властивостями і хімічним складом металу. На нашому сайті дріт і електроди розділені по призначенню для зручності клієнтів. Щоб купити саме чавунні електроди, виберіть відповідний розділ і ознайомтеся з доступними моделями виробів.

В асортименті ТОВ "Київ-Атом" доступні електроди зі спеціальним і основним покриттям. На сайті компанії вказано не тільки технічні характеристики кожного виду електродів. Якщо купити чавунний зварювальний виріб Вам необхідно для вузькопрофільних робіт, інформація за основним призначенням кожного товару допоможе Вам зробити правильний вибір. Рекомендуємо також звернути увагу на технологічні особливості зварювання при роботі з чавуном, так як матеріал піддається відбілюванню, утворення тріщин і вигоряння вуглецю в його складі при неправильній обробці.

Якщо для Вашої компанії необхідно купити чавунні електроди, вибирайте відповідні вироби на нашому офіційному сайті. Ми реалізуємо на території України якісну продукцію провідних виробників і маємо асортименті матеріали для наплавлення і зварювання найрізноманітніших матеріалів.

Телефонуйте за вказаним номером телефону, який вказаний на сайті "Київ-Атом», щоб замовити металеві плавляться чавунні електроди з покриттям. Купіть у нас якісне зварювальне обладнання сьогодні і випустіть довговічне металевий виріб завтра.