м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Електроди 7018

Електроди 7018Завдяки технічному прогресу ми можемо не тільки насолоджуватися більш різноманітним дозвіллям, але також полегшити свою роботу. Якщо Ви ще не чули про те, що електроди 7018 наповнюють міжнародний ринок, ми раді представити Вам сучасні моделі зварювальних матеріалів. Удосконалена модель УОНИ дозволяє варити матеріали високоміцної сталі без виділення руйнують відходів. Завдяки новій формулі електрода 7018 Ви можете працювати з низьколегованими сталями швидко і якісно. Акуратний шов не буде схильний до більш високої ерозії і не зруйнується через хімічних реакцій матеріалу.

У каталозі нашої компанії Ви можете знайти всі необхідні види дроту і електродів для того, щоб зварювання проходила максимально якісно. Що стосується даної моделі, вона являє собою електрод основного типу з низьким вмістом водню, що позитивно позначається на роботі. Електроди марки 7018 забезпечують роботу в будь-якому положенні, крім вертикального. Ви можете працювати як з постійним, так і зі змінним струмом.

На офіційному сайті нашого підприємства у Вас є можливість ознайомитися з правилами роботи з кожним видом електродів. Також Ви можете звернутися до нашого менеджера за безкоштовною консультацією. Ми оновлюємо інформацію про кожне нове матеріалі, в тому числі і електродах марки 7018, включаючи технологічні особливості роботи, хімічний склад матеріалу і властивості шва.

Якщо Вас цікавить оптовий поставка або співпраця на постійній основі, просто зателефонуйте нам за номером, який вказаний на нашому сайті. Електроди 7018 в будь-якій кількості будуть доставлені в Ваше місто за максимально короткий час. Щоб дізнатися про виробників, з якими ми тісно співпрацюємо, ознайомтеся з інформацією на головній сторінці.

Рекомендуємо дотримуватися правил роботи з даною моделлю електродів - 7018, так як в противному випадку матеріал може піддатися хімічних змін і стати непридатним для роботи.