м. Київ, вул. Пшенична, 4
  • Дріт MiG/TiG

  • Електроди ММА

  • Тверді матеріали

  • Припої

  • Акції

Вольфрамові електроди опт

Вольфрамові електроди оптВольфрамові електроди (опт) - це рід металу що не плавиться, який часто застосовується в зварюванні з присадочним дротом. Електроди з такого виду металу можуть бути застосовані при зварюванні високолегованого металу, нержавійки, жароміцного або кольорового металу.

Вас зацікавили вольфрамові електроди, опт? "Київ-Атом" займається виготовленням різного роду зварювальних матеріалів, в тому числі і електродів. Потрібна допомога в придбанні електродів? Тоді передзвоніть за вказаними вище телефонами.

Якщо Ви хочете отримати зварювальний шов дійсно високої якості, Вам потрібно використовувати вольфрамові електроди (опт). Завдяки ним шов виходить рівний і його майже не видно на поврехності. Електрод з вольфраму забезпечить міцний і стійкий шов, навіть якщо зварювальні деталі мають різний хімічний склад.
Використання вольфрамових електродів (опт) в цехах - це єдиний оптимальний спосіб отримати міцний і гладкий шов. Найпопулярнішим видом зварювання, де застосовуються вольфрамові електроди - це середовище з використанням такої речовини, як аргон. Іншими словами - це сварка аргонодугова.
Вольфрамові електроди (опт) можуть бути з чистого вольфраму, а можуть містити в собі різного роду присадки, які значно покращують якість зварювальних робіт. У компанії "Київ-Атом" Ви можете придбати такі електроди з вітчизняної а також іноземної сировини. і ті і інші відповідають міжнародним і вітчизняним стандартам.
Хочете замовити чималу кількість вольфрамових електродів (опт)? "Київ-Атом" - це та фірма, яка забезпечить Вас потрібною кількістю електродів і прутків.